RIJSCHOOLOMW

Professionele rijlessen in Vlaardingen

Rijschool Vlaardingen voor de beste resultaat

Meld je snel aan en maak gebruik van onze beste ACTIES

Het ideale stappenplan om je rijbewijs te behalen

 • Proefrijles
  JE EERSTE RIJLES
  rijden in Rotterdam
  Doe je gordel om want jouw eerste rijles ervaring begint tijdens de proefles al. Je maakt kennis met het voertuig en je instructeur. Je rijinstructeur haalt je thuis op en zet je thuis af als jullie klaar zijn met de proefrijles.
 • Advies
  RIJINSTRUCTEUR GEEFT JE ADVIES
  Rijschool Rotterdam checklist
  Tijdens de proefrijles wordt jouw rijgedrag globaal beoordeeld door de rijinstructeur. Je krijgt te horen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt op basis van jouw rijgedrag. Landelijk gemiddelde voor aantal lessen in Nederland is tussen 36/40 lessen. Elke student is anders dus het verschilt. Na een aantal lessen word het meer duidelijk wat op je pad komt. Soms heb je meer of juist minder lessen nodig.
 • Rijlessen
  VOLGEN VAN JE RIJLESSEN
  Rijlessen volgen
  Hier begint het echte werk. Je wordt begeleid tot een bestuurder die veilig op de weg kan, waarbij je volgens de richtlijnen van het CBR rijdt. Tijdens de rijlessen proberen we om alles te doen om het beste van te maken. Je krijgt professionele begeleiding waardoor je de kans op in een keer slagen groter maakt. Tijdens de rijlessen leer je hoe je een voertuig kan bedienen, hoe je veilig, sociaal, milieuvriendelijk en hoe je met doorstroming kan rijden.
 • Praktijkexamen
  PRAKTIJKEXAMEN MET EVENTUELE TUSSENTIJDSETOETS
  Rijschool Rotterdam uitslag
  Voor een hogere slagingskans wordt geadviseerd om eerst een tussentijdsetoets af te leggen. Indien je een dergelijke toets niet wenselijk vindt, kun je direct een praktijkexamen doen wanneer je er klaar voor bent.

Wil jij je rijbewijs halen in

Rijschool Vlaardingen

Rijden is een van de belangrijkste gewoontes van de mens, terwijl voor deze gewoonte een rijbewijs benodigd is. Om te leren welk pad je dient te volgen om een rijbewijs te halen, lees dan dit artikel ter uitstekende voorbereiding.

Laten we samen eens kijken hoe je een stappenplan kunt volgen om in Nederland een rijbewijs te halen. Zo profiteer je van de Vlaardingse rijschoolprivileges voor het halen van een rijbewijs!

Rijbewijs in Nederland

Om in Nederland een rijbewijs te halen, is de eerste stap het inschrijven voor een rijopleiding. Als Rijschool Vlaardingen OMW voeren wij jouw inschrijving uit en laten we je deze fase alvast met succes doorlopen. Nadat het registratieproces is afgerond, wacht op jou de examenfase. Voor het behalen van een rijbewijs moet je twee examenfases afgerond hebben.

 

Theorie examen

Een theorie-examen is een examen dat algemene informatie bevat zoals verkeersregels, eerste hulp bij pech en basiskennis over automotoren. Zoals bekend komen kandidaten die slagen voor dit examen in aanmerking voor hun praktijkexamen. De duur van het theorie-examen, welke op een computer wordt afgenomen, is 30 minuten. Het is echter mogelijk om de examentijd tegen betaling te verlengen.

 

Bij het afnemen van een theorie-examen voor het behalen van een rijbewijs worden in Nederland drie andere taalvarianten aangeboden, namelijk: Engels, Turks en uiteraard Nederlands. Om dit examen in Nederland af te leggen moet je de leeftijd van minimaal 16 jaar hebben bereikt. Voor extra tijd tijdens het examen, moet je een bedrag van € 11 betalen voor een additionele 15 minuten.

Via deze link kan je lezen wat een rijbewijs in totaal zal kosten.

Praktijkexamen

Het is belangrijk dat studenten die slagen voor hun theorie-examen het praktijkexamen binnen 18 maanden af dienen te leggen. Voorwaarde voor deelname aan het praktijkexamen is dat de leeftijd van minimaal 17 jaar is bereikt.

Het is mogelijk om het examen af te leggen dankzij de praktijkexamenreservering die de Rijschool Vlaardingen OMW voor jou verzorgt. Bij dit examen, dat maximaal 55 minuten duurt, is het ook mogelijk om het examen in verschillende talen af te leggen. Engels is het meest tweede voorkomende taal tijdens het praktijkexamen. Kandidaten die het praktijkexamen met succes afleggen komen dan pas in aanmerking voor een rijbewijs.

Bereid je voor op het praktijkexamen met Rijschool Vlaardingen OMW.

Als Rijschool Vlaardingen OMW hechten wij er veel waarde aan om jou de hoogste kwaliteit rijopleiding te bieden. Zo zorgen onze deskundige instructeurs voor een praktische examenvoorbereiding. Onze experts streven ernaar om jou tijdens het 55 minuten durende praktijkexamen volledig te informeren, zodat jij na ontvangst van je rijbewijs probleemloos in het verkeer kunt rijden.

rijschool Vlaardingen
5/5 - (8 stemmen)