RIJSCHOOLOMW

Professionele rijlessen in Schiedam

Rijschool Schiedam voor de beste resultaat

Meld je snel aan en maak gebruik van onze beste ACTIES

Het ideale stappenplan om je rijbewijs te behalen

 • Proefrijles
  JE EERSTE RIJLES
  rijden in Rotterdam
  Doe je gordel om want jouw eerste rijles ervaring begint tijdens de proefles al. Je maakt kennis met het voertuig en je instructeur. Je rijinstructeur haalt je thuis op en zet je thuis af als jullie klaar zijn met de proefrijles.
 • Advies
  RIJINSTRUCTEUR GEEFT JE ADVIES
  Rijschool Rotterdam checklist
  Tijdens de proefrijles wordt jouw rijgedrag globaal beoordeeld door de rijinstructeur. Je krijgt te horen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt op basis van jouw rijgedrag. Landelijk gemiddelde voor aantal lessen in Nederland is tussen 36/40 lessen. Elke student is anders dus het verschilt. Na een aantal lessen word het meer duidelijk wat op je pad komt. Soms heb je meer of juist minder lessen nodig.
 • Rijlessen
  VOLGEN VAN JE RIJLESSEN
  Rijlessen volgen
  Hier begint het echte werk. Je wordt begeleid tot een bestuurder die veilig op de weg kan, waarbij je volgens de richtlijnen van het CBR rijdt. Tijdens de rijlessen proberen we om alles te doen om het beste van te maken. Je krijgt professionele begeleiding waardoor je de kans op in een keer slagen groter maakt. Tijdens de rijlessen leer je hoe je een voertuig kan bedienen, hoe je veilig, sociaal, milieuvriendelijk en hoe je met doorstroming kan rijden.
 • Praktijkexamen
  PRAKTIJKEXAMEN MET EVENTUELE TUSSENTIJDSETOETS
  Rijschool Rotterdam uitslag
  Voor een hogere slagingskans wordt geadviseerd om eerst een tussentijdsetoets af te leggen. Indien je een dergelijke toets niet wenselijk vindt, kun je direct een praktijkexamen doen wanneer je er klaar voor bent.

Beste kwalitatieve rijlessen in rijschool Schiedam

Rijschool Schiedam

OMW richt zich volledig op het geven van kwalitatief hoogwaardige opleidingen. En het kunnen aantonen van goede resultaten. Om je rijbewijs te kunnen behalen is het belangrijk dat je genoeg lessen van kwaliteit hebt gevolgd. En je goed de theorie in de praktijk kan toepassen.

Anders is het niet mogelijk om veilig in het verkeer te kunnen rijden. Om succesvol je examen af te kunnen ronden en je rijbewijs te kunnen behalen, is het belangrijk om professionele en kwalitatieve rijlessen te krijgen. Rijschool Schiedam OMW zorgt ervoor dat jij je examen behaalt door middel van de meest professionele lessen. Door deze lessen leren wij jou hoe je de theorie gemakkelijk toe kan gaan passen in de praktijk, waardoor jij veilig het verkeer in kan.
Voor elk type voertuig gelden verschillende regels in het verkeer.

Ook Rijlessen in rijschool Rotterdam

Daarom worden jouw rijlessen toegepast aan in welk voertuig jij rijdt en voorzien van een passende opleiding.

Praktisch en snel leren

Rijschool Schiedam OMW past dankzij de door haar ontwikkelde professionele trainingsmethodes, alle leerlingen optimaal aan het verkeer aan en maakt het mogelijk de doelen te behalen van de leerling. Om je praktijklessen zo efficiënt en snel mogelijk af te ronden, zorgen wij ervoor dat de lessen goed zijn voorbereid zodat jij de perfecte persoonlijke begeleiding krijgt. Deze begeleiding zorgt ervoor dat je snel de theorie kan toepassen in de praktijklessen. Ook kun je lessen in het Engels volgen.

Veilig in het verkeer in

Het hebben van een rijbewijs kan niet alleen worden behaald door te weten hoe te rijden. Je moet beschikken over nauwkeurige verkeersinformatie. Weten waar je moet stoppen in het verkeer, de verkeersregels goed kennen, op de hoogte zijn van prioriteiten en alles leren over verkeer, voertuigen en wat te doen in verschillende situaties.

Je moet niet alleen op de hoogte zijn van verkeers- en voertuig gerelateerde kwesties. Maar ook van eerste hulp op basisniveau. Hierdoor kan jij betere en professionelere keuzes maken als dat nodig is tijdens een ongeluk. Hierdoor voorkom je zeer ernstige problemen. Het meest nauwkeurige leren wordt altijd geboden met de juiste en op locatie toegepaste trainingsstappen. Op deze manier wordt op de best mogelijke manier een garantie voor succes bereikt. Met alle aangeboden trainingen is het mogelijk om de examens vlot te halen en een rijbewijs te hebben.

Deskundige rijinstructeurs bij rijschool Schiedam OMW

 

Alle rijinstructeurs die in het kader van rijopleidingen werken, zijn personen die deskundig zijn in hun vakgebied. Bij rijschool OMW is het altijd mogelijk om de meest nauwkeurige lessen te krijgen van de beste rijinstructeurs. Rijinstructeurs in het veld behandelen elk onderwerp met betrekking tot verkeer, voertuigen en eerste hulp op de meest gedetailleerde manier en brengen deze op een professionele manier over aan de leerling. Op deze manier worden alle trainingsprocessen op de meest efficiënte manier doorgelopen  met de leerlingen.

Het grootste voordeel van de trainingen die worden aangeboden door deskundige rijinstructeurs is dat ze een duidelijke structuur hebben.  Door deze duidelijke structuur en deskundige lessen kan de leerling dit goed toepassen in zowel examenprocessen als in direct verkeer op de hoogst haalbare niveaus.

Rijschool Schiedam
5/5 - (8 stemmen)