RIJLESSEN BIJ RIJSCHOOL OMW

Professionele rijlessen bijrijschool in Capelle aan den IJssel

Rijschool Capelle aan den IJssel voor de beste resultaat

Meld je snel aan en maak gebruik van onze beste ACTIES

Het ideale stappenplan om je rijbewijs te behalen

 • Proefrijles
  JE EERSTE RIJLES
  rijden in Rotterdam
  Doe je gordel om want jouw eerste rijles ervaring begint tijdens de proefles al. Je maakt kennis met het voertuig en je instructeur. Je rijinstructeur haalt je thuis op en zet je thuis af als jullie klaar zijn met de proefrijles.
 • Advies
  RIJINSTRUCTEUR GEEFT JE ADVIES
  Rijschool Rotterdam checklist
  Tijdens de proefrijles wordt jouw rijgedrag globaal beoordeeld door de rijinstructeur. Je krijgt te horen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt op basis van jouw rijgedrag. Landelijk gemiddelde voor aantal lessen in Nederland is tussen 36/40 lessen. Elke student is anders dus het verschilt. Na een aantal lessen word het meer duidelijk wat op je pad komt. Soms heb je meer of juist minder lessen nodig.
 • Rijlessen
  VOLGEN VAN JE RIJLESSEN
  Rijlessen volgen
  Hier begint het echte werk. Je wordt begeleid tot een bestuurder die veilig op de weg kan, waarbij je volgens de richtlijnen van het CBR rijdt. Tijdens de rijlessen proberen we om alles te doen om het beste van te maken. Je krijgt professionele begeleiding waardoor je de kans op in een keer slagen groter maakt. Tijdens de rijlessen leer je hoe je een voertuig kan bedienen, hoe je veilig, sociaal, milieuvriendelijk en hoe je met doorstroming kan rijden.
 • Praktijkexamen
  PRAKTIJKEXAMEN MET EVENTUELE TUSSENTIJDSETOETS
  Rijschool Rotterdam uitslag
  Voor een hogere slagingskans wordt geadviseerd om eerst een tussentijdsetoets af te leggen. Indien je een dergelijke toets niet wenselijk vindt, kun je direct een praktijkexamen doen wanneer je er klaar voor bent.

Rijschool Capelle aan den IJssel

Professionele service

De rijschool Capelle aan den IJssel OMW staat bekend om haar professionele service aan haar leerlingen. Om perfecte resultaten te kunnen bereiken worden alle benodigde stappen ondernomen. Zo wordt een uitgebreide en nauwkeurige analyse gedaan voor, tijdens en na de lessen die de leerlingen optimaal opleidt voor het examen. Zo kan ieder aspect tijdens cursussen en trainingen beoordeeld worden om het leerpotentieel zo efficiënt mogelijk te benutten. Met ieder aspect bedoelen wij ook dat alle onderdelen in de auto professioneel worden schoongemaakt in deze tijd. Ook worden nieuwe technieken tijdens lessen sneller toegepast. En de meest efficiënte manier om leerlingen autorijden te leren wordt gehanteerd. Ook rijlessen in Schiedam mogelijk

Hoge kwaliteit rijschool Capelle aan den IJssel OMW

Als rijschool Capelle aan den IJssel vinden wij het belangrijk dat er niet wordt ingeleverd op kwaliteit en professionaliteit. De hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd door het gebruik maken van de beste instructeurs. De hoogste kwaliteit heeft vele voordelen, waaronder dat leerlingen met de juiste ervaring en opleiding de weg op gaan. Het besturen van de auto worden tijdens de cursussen trainingen gegeven, zodat een leerling optimaal voorbereid is om de weg op te gaan. Vele rijscholen beschouwen dit aspect als overbodig, zolang een leerling de auto slechts kan besturen. Zo een visie kan echter ernstige verkeersproblemen op den duur veroorzaken, omdat studenten niet geheel voorbereid de weg op gaan. Men kan denken aan ernstige verkeersproblemen, waarbij eigendom en zelfs mensenlevens op het spel komen te staan. Onze rijschool kiest ervoor om leerlingen bewuster de weg op te gaan met de meest kwalitatieve begeleiding, zodat eigendommen en mensenlevens bespaard kunnen blijven.

Hoge slagingspercentage bij rijschool Capelle aan den IJssel

 

Onze Rijschool heeft mede door de professionele en kwalitatieve dienstverlening, de geavanceerde faciliteiten en deskundige instructeurs de hoogste tevredenheidscijfers. Om hoge cijfers te blijven halen worden onze technieken en wijze van lesgeven stelselmatig onderzocht en verbeterd. Om te kunnen voldoen aan de normen van een rijschoolopleiding wordt hier dan ook strikt op toegezien en nageleefd. De kleinste details ontsnappen op deze wijze niet aan onze aandacht en worden eventuele problemen in een vroeg stadium geconstateerd om zo snel mogelijk in te grijpen waar nodig. Deze professionele wijze maken het voor ons nagenoeg onvermijdelijk om de hoogst mogelijk tevredenheidscijfers te scoren.

Geavanceerde voorzieningen

 

Onze rijschool Capelle aan den IJssel heeft de geavanceerdste faciliteiten met betrekking tot het lesgeven, denk hierbij aan zowel de voertuigen als de opleidingsvereisten. Alle opleidingen van onze rijschool zijn ondersteund door ook technologische elementen, zodat onze opleiding zo relevant en efficiënt mogelijk blijft. Deze technologie wordt zorgvuldig geselecteerd om na instemming gebruikt om een leerling optimaal te begeleiden. Alle voertuigen worden regelmatig onderhouden, zodat de leerlingen hier geen rekening mee hoeven te houden. Deze facetten komen tijdens de lessen aan bod, zodat leerlingen ook hiervan kunnen leren. Zo wordt elke leerling met een nauwkeurige, kwalitatieve en bondige methode de weg opgestuurd.

Rijschool Capelle aan den IJssel
5/5 - (8 stemmen)