INTRODUCTIE

Door een gepaste begeleiding op je persoonlijke behoeften, haal je snellere en effici├źntere resultaten bij ons.

Rijschool omw

OVER ONS

Waarom zijn we de beste rijschool?

Jarenlange ervaring

Onze rijinstructeurs hebben een brede ervaring opgebouwd in het lesgeven. Ze zijn goed in het signaleren van problemen, denken in oplossingen en staan bekend om de lessen die goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Wij worden gekozen voor onze hoge en constante kwaliteit!

Iedereen is uniek

Iedere leerling heeft zijn/haar manier van leren, plannen en communiceren. Daarom passen we de inhoud van de lessen, flexibiliteit en voorbereiding van de rijinstructeur aan elke leerling in het gewenste tempo. Dankzij de voor jou bestemde unieke leermethode ben je geen extra tijd en geld kwijt, want we gaan direct effectief aan de slag!

Door CBR aanbevolen lesmethode RIS-METHODE

Onze rijlessen hebben een vaste opzet:

- In vier modules stap voor stap leren autorijden
- Vier toets momenten tijdens de gehele rijopleiding
- Werken met een instructiekaart waarop de ontwikkeling van de rijopleiding te zien is
- Extra goede voorbereiding op je praktijkexamen

Unieke techniek

Bij ons ben je geen nummer, maar een waardevolle leerling die zo effectief mogelijk voorbereid wil zijn op het praktijkexamen. Daarom passen we een unieke techniek toe die niet wordt toegepast door andere rijscholen in de buurt.

Speciale aandacht voor faalangst, autisme of AD(H)D

Onze rijinstructeurs zijn gespecialiseerd in het omgaan met leerlingen die last hebben van faalangst, autisme of AD(H)D. Wij bieden alle mogelijkheden voor de leerlingen die een extra duwtje in de rug nodig hebben.

Filmpjes van examenroutes

We proberen leerlingen op de beste wijze te begeleiden waardoor zij de kans krijgen om in een keer te slagen. We nemen examenroutes op en delen ze op Youtube. Daarnaast maken we ook persoonlijke filmpjes van de dagelijkse routes en sturen die door naar leerlingen. Zo krijgen de leerlingen de kans om de door hen gereden route nog een keer te bekijken en deze te evalueren. Dit zorgt voor minder, maar inhoudelijk effectievere lessen.

Kijk alle filmpjes hier
0%
Klantentevredenheid
0%
Klantgerichtheid

NEEM GERUST CONTACT OP

We zijn altijd te bereiken

LOCATIE
Zevenkampse Ring 225,
3068PZ, Rotterdam
TELEFOONNUMMERS
+316 2929 25 22